Bo Kasbergen bij Paard & Vitaliteit

Wanneer

21/05/2023    
Hele dag

Waar

Paard & Vitaliteit
Ter Aaseweg 2, Nieuwer Ter Aa
Kaart wordt geladen...

Bo Kasbergen komt naar Paard & Vitaliteit!

Bo van BBpremiumhorses is een paardenspecialist op het gebied van het werken en oplossen van ‘probleem’paarden. Zijn passie is het vertrouwen en de communicatie herstellen tussen ruiter en paard zodat je weer een combinatie kunt vormen.
Reageert je paard niet zoals je zou willen? Dan is de kans groot dat je het niet op de juiste manier vraagt. Grondwerk is niets meer dan het bouwen van wederzijds vertrouwen, begrip en respect. Grondwerk versterkt niet alleen je band en maakt het niet alleen mogelijk voor jou en je paard om een open communicatie te hebben, het zorgt er ook voor dat je paard op jouw leiderschap vertrouwt en daardoor veel minder de neiging heeft toe te geven aan zijn vluchtgedrag.

Dezelfde taal spreken als je paard, elkaar feilloos aanvoelen, je paard de mogelijkheid geven respectvol zijn behoeftes en gevoelens te communiceren. Dit klinkt toch voor iedereen als muziek in de oren?

Lijkt het jou tof om les te krijgen van Bo? Of heb je liever dat Bo zich helemaal stort op jouw ‘probleem’ paard? Dat kan! We hebben 8 plekken beschikbaar op de Locatie van Paard & Vitaliteit.
De kosten zijn €85,- per combinatie voor 45minuten.

Kom je van ver en zou je graag je paard willen stallen?  Dit is geen probleem! Geef dit aan in de mail en we zullen de opties met elkaar bespreken.

No products in the cart