Selecteer een pagina
Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/07/2019
09:30 - 17:00

Locatie
Paard & Voeding

Categorieën


Schrijf je nu snel in voor de clinic van Margreet Bouwmeester van Alona voor Paard & Mens.

Centered Riding gaat over Balans in Beweging. Het gaat over botten, de primaire structuur van het lichaam die essentiëel is voor deze balans.

Het leert je op een eenvoudige wijze in harmonie met je paard te bewegen en je gevoel voor je paard te ontwikkelen. Om dit te bereiken heeft Sally Swift, founder van Centered Riding, een aantal basis principes ontwikkeld die je hierbij helpen. Deze helpen je om met een minimum aan spierkracht te rijden waardoor rijden in harmonie eenvoudiger wordt.

Tijdens deze ééndaagse open clinic leer je effectief bewegen samen met je paard. Er wordt in de ochtend gewerkt aan bewustwording van beweging met een fysiobal, en diverse oefeningen.

Tijdens de rijlessen wordt het geleerde geïntegreerd in je rijden. Je zult verstelt staan van het effect op de beweging van je paard. Voordat je inschrijft, bedenk wel dat Centered Riding verslavend is.

Centered Riding is effectief bij vele disciplines, zowel dressuur als western als endurance, echter ook de recreatieve ruiter en de springruiter zal door Centered Riding toe te passen paardrijden als eenvoudiger ervaren .