Retouren

Graag onderstaand stukje op de retourenpagina plaatsen.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via Retouren@paardvoeding.nl. Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Voorwaarden voor retourneren:

– De zichttermijn van 14 kalenderdagen na afleverdatum is nog niet verstreken.

– Het artikel is schoon, compleet en onbeschadigd (u kunt het product beoordelen zoals in een winkel, niet uitgebreid testen!).

– Het artikel is niet gebruikt en/of open gemaakt.

– De (fabrieks)verpakking is origineel, onbeschadigd indien redelijkerwijs mogelijk en niet beschreven.

– De retourzending wordt degelijk verpakt zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen.

– Productverpakkingen dienen indien mogelijk in de oorspronkelijke verzenddoos verstuurd te worden, zodat deze tijdens transport niet beschadigen.

– U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Bij niet als nieuw te verkopen producten bedraagt de schade maximaal 100% van het aankoopbedrag.

– Voor retourzendingen vanuit het buitenland gelden andere voorwaarden, neem hiervoor contact op met Info@paardvoeding.nl.

 

Let op: Aangekochte zakken voeding kunnen niet zonder overleg retour gestuurd worden. Neem hiervoor contact op met ons via info@paardvoeding.nl.

No products in the cart