Equifyt

Equifyt natuurlijke voeding voor fitte, gezonde paarden. Het unieke assortiment EquiFyt hoogwaardige muesli ’s, granenvrije voeders en supplementen is wetenschappelijk samengesteld en biedt uw paard in elk seizoen precies wat het nodig heeft.

Een goede gezondheid van uw paard begint met natuurlijke, uitgebalanceerde voeding. En daarin maakt EquiFyt het verschil. Als pionier houden zij de laatste ontwikkelingen in granenvrije paardenvoeding en evenwichtig samengestelde muesli’s scherp in de gaten.

Met het evenwichtig EquiFyt-assortiment houdt u het hele jaar door rekening met de behoeften, het prestatieniveau en de leeftijd van uw paard.

De voeders van EquiFyt zijn zo samengesteld dat ze een gunstige invloed hebben op de levensenergie van uw paard. Het voeder zorgt ervoor dat uw paard energetisch in balans blijft of dat de energiebalans zich herstelt.

Voordat een paard ziek wordt, treden een aantal psychische symptomen op, zoals verhoogde prikkelbaarheid, rusteloosheid, stress, loomheid, dominant gedrag, agressie enz. Een paard is fysiek uit evenwicht als er een verhoogde afscheiding is van afvalstoffen uit het lichaam zoals slijmen uit de neus, te veel en onwelriekende transpiratie, een veranderend urinepatroon, huidaandoeningen zoals jeuk, mok, eczeem, enz.

No products in the cart