Metazoa

Metazoa is geïnspireerd door het idee van oervoeding: alleen eten wat ons lichaam echt nodig heeft en goed kan opnemen en verteren. Voor paarden betekent dit voornamelijk ruwvoer, maar ruwvoer alleen is niet voldoende. Daarom heeft Metazoa het eerste echte breedspectrum mineralen- en vitaminesupplement ontwikkeld voor paarden en pony’s.

In tegenstelling tot standaard brokken of mueslis, bevatten de producten van Metazoa geen melasse, graan, soja of genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Deze ingrediënten verstoren namelijk de spijsvertering van het paard. Een onbeperkte hoeveelheid ruwvoer samen met een handje Metazoa Superfit Broxxx is alles wat je paard nodig heeft. Geef je paard geen onnodige ballaststoffen.

Metazoa diversiteit

In de natuur spenderen paarden het grootste deel van hun dag aan grazen. Ze maken gebruik van meer dan tachtig verschillende soorten gras, verschillende bomen, struiken, planten, kruiden, noten, zaden, valfruit en zelfs klei om aan hun voedingsbehoeften te voldoen. Helaas kan de gemiddelde paardenhouder deze diversiteit aan planten niet bieden, ook al geven ze onbeperkt ruwvoer van goede kwaliteit of staat het paard de hele dag in de wei.

Daarom heeft Metazoa het eerste echte breedspectrum mineralen- en vitaminesupplement ontwikkeld voor paarden en pony’s. Dit supplement vervangt standaard brokken of mueslis en vult het dieet voornamelijk bestaande uit ruwvoer aan.

No products in the cart