Agrobs

Wij blijven de tradities van de landbouw trouw

AGROBS® paardenvoer steunt op de biodiversiteit van het Beierse Alpenvorland en vermijdt bewust grassoorten met een hoog rendement. Ruwvoer van hoge kwaliteit is de hoeksteen van een gezond paardenvoer. In onze hooivervangers voor het voederen van paarden, zoals Pre Alpin Wiesencobs, Pre Alpin Wiesenflakes, Pre Alpin Senior, Pre Alpin Aspero en Pre Alpin compact vind je meer dan 60 verschillende grassen en kruiden terug! Dat maakt onze Wiesencobs zo bijzonder als paardenvoer.

Brengt de natuur terug

Als steppedier in het wild voedt het paard zich in de natuur met weidegrassen en -kruiden die rijk zijn aan vitale stoffen en nutriënten. Overal. En geheel volgens behoefte. Maar paarden zijn nu huisdieren geworden, die leven in weiden en stallen, en niet langer in het wild. Bovendien is de landbouw sterk veranderd. Weiden en grasland zijn deels “verarmd” omdat onze biodiversiteit steeds meer verloren gaat, er is een gebrek aan mineralen en vitale stoffen. Op die manier wordt de paarden de mogelijkheid ontnomen om zich te voeden op een voor hen geschikte wijze. Daarom zijn dieren vandaag afhankelijk van wat wij hen als voer aanbieden. AGROBS® helpt je om een dagelijks rantsoen paardenvoer van hoge kwaliteit te verzekeren.

Wij werken al lang samen met landbouwers uit het Alpenvorland om deze trends tegen te gaan en het beste paardenvoer te produceren dat onze regio kan bieden. De PRE ALPIN productreeks®, een unieke combinatie van meer dan 60 verschillende grassen en kruiden uit het Beierse Alpenvorland, maakt het mogelijk om onze paarden en pony’s optimaal en op de soort afgestemd te voederen.

No products in the cart