Lezing Paard & Vitaliteit | Hoe komen bewegingsklachten samen met interne problemen?

Wanneer

13/07/2024    
12:00 - 16:00

Waar

Paard & Vitaliteit
Ter Aaseweg 2, Nieuwer Ter Aa

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Wij nodigen jullie van harte uit voor een interessante lezing over “Bewegingsklachten bij paarden van binnenuit”, waarbij we ook dieper ingaan op het belang van het correct aanmeten van een hoofdstel en waarom een goed passend hoofdstel zo belangrijk is!

Tijdens deze lezing zullen we de interne factoren onderzoeken die van invloed kunnen zijn op de beweging van paarden met elkaar bespreken.  We zullen uitleggen hoe aspecten zoals voeding, gezondheid en training een rol spelen bij het voorkomen en ontdekken van bewegingsklachten. Daarnaast zal er specifieke aandacht zijn voor het aanmeten van een hoofdstel en de impact ervan op het comfort en de prestaties van het paard.

  • Identificeren van interne factoren die invloed hebben op bewegingsklachten bij paarden
  • Het belang van voeding, gezondheid en training bij het voorkomen van bewegingsproblemen
  • Demonstratie en uitleg van het correct aanmeten van een hoofdstel
  • Praktische tips voor het kiezen van het juiste hoofdstel voor individuele behoeften

Deze lezing is geschikt voor paardeneigenaren, ruiters, trainers en iedereen die geïnteresseerd is in het bevorderen van het welzijn en de prestaties van paarden.

Wij hopen dat je bij ons voegt om meer te leren over dit belangrijke onderwerp en om waardevol inzicht te krijgen in het aanpakken van bewegingsklachten bij paarden van binnenuit.

🏆⭐️Maak kans op een gratis pasconsult voor jouw paard doormiddel van het aankopen van een kaartje!⭐️🏆

Kosten: € 45,- per persoon.

Inclusief:
Super toffe bijpassende goodiebag gevuld met passende artikelen én korting op een pasconsult.
Een hapje en een drankje!

Wees erbij op 13 Juli om 12 uur bij Paard & Voeding, en ontdek bewegingsklachten van binnenuit kunnen ontstaan en hoe je dit het beste aanpakt! 

Er is plek voor 25 personen; koop hier jouw ticket! > Lezing Paard & Vitaliteit | 13 Juli | Hoe komen bewegingsklachten samen met interne problemen? – Paard en Voeding (paardvoeding.nl)

No products in the cart