Wat goed dat jij je meer wilt verdiepen in de gezondheid van je paard!

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar wat jij nu kunt verbeteren aan het totale rantsoen van jouw paard?

 

Wil jij ook weten of jouw paard op dit moment het juiste rantsoen krijgt?

Door op de link te klikken kun jij direct een onafhankelijk voedingsadvies op maat aanvragen. Het advies is GRATIS, je betaalt 15,- voor het advies maar ontvangt direct een kortingscode van 15,- van ons terug!

Je ontvangt binnen enkele dagen het advies op maat in je mailbox!

Indien je kiest voor onafhankelijk voedingsadvies op maat, klik dan op de bovenstaande knop en vul direct al je gegevens in van jou en je paard. Binnen enkele dagen ontvang jij een advies op maat passend bij jouw paard!

Hierbij ontvang je de PDF

Ontvang hier GRATIS 10 problemen omtrent de spijsvertering van het paard. Ik ben heel benieuwd of jij dit allemaal al wist. En hoe bewust ben jij met de gezondheid van je paard bezig?

Volg je ons al op Social Media?

Paard & Voeding is actief op Social Media volg ons snel en kijk wat wij en onze klanten allemaal posten 

Laatste blogs van Paard & Voeding

Wist u dat wij regelmatig blogs op de webiste plaatsen omtrent de gezondheid van het paard?

De Lecher Antenne wat het voor jouw paard kan betekenen

METING MET DE LECHER-ANTENNE Een totaalbeeld van de algehele gezondheid van jouw paard inclusief een uitgemeten rantsoen door middel van een meting met de Lecher-Antenne. De werking van de lecher-antenne Elke lichaamscel, bacterie, virus of schimmel, elke groep van...

Een goed passend hoofdstel is zo belangrijk!

Waarom is het zo belangrijk dat het hoofdstel van jouw paard goed past? Het gebruik van een hoofdstel is van invloed op de beweging van een paard, dat is de uitkomst van verschillende wetenschappelijke onderzoeken. Deze invloed loopt helemaal door tot in het...

No products in the cart