Paard & Voeding – Advies op maat  … een uitgemeten rantsoen

Jill over de biozence Montbalans hanger

door | okt 15, 2024 | Overige | 0 Reacties

“Samen met mijn topper Mano een aantal dagen op de Veluwe in alle ontspanning lange buitenritten maken…Daar droomde ik al lang van, maar sinds ik Paard & Voeding 5 jaar gelden gestart ben gunde ik mijzelf daar te weinig tijd voor.

Vorig jaar oktober 2023 bestond Paard & Voeding officieel 5 jaar en dat konden wij niet zonder feestje voorbij laten gaan id winkel. Zoals vele van jullie weten is mijn Manolito de reden van het ontstaan van Paard & Voeding en inmiddels ook Paard & Vitaliteit.

Dat Mano jaren geleden op mijn pad kwam met zijn vele gezondheidsklachten, heeft mij naast veel verdriet dit mij ook ontzettend veel gebracht. Door Mano ben ik mij gaan verdiepen in paarden voeding, de werking van het paard intern en supplementen.

Het 5 jarig jubileum was voor mij iets wat ik samen met Mano wilde gaan vieren, dus had ik een tof huisje geboekt en een mooie stal voor Mano op de Veluwe.

We kwamen aan na een lange trailerrit en Mano mocht zijn uitloop stal in…wat een feest hij kon zelf lekker beslissen wat hij fijn vond, binnen of buiten staan.

Alleen waar ik niet over nagedacht had is de wolf…..de eigenaar wilde id avond alles paarden op stal en dan zou Mano alleen in zijn uitloop stal staan. Dus toch maar besloten om Mano naast de andere paarden te zetten id avond.

Maar daar begon de ellende…Mano was aan 1 stuk door extreem tot drijvend in het zweet aan het weven op de box.
De eigenaar belde mij steeds en zei; ik maak me echt wel zorgen om je paard….pfff en nu?

Aangezien mijn auto vol spullen van mijn hond, mezelf en Mano lag had ik mijn werkspullen allemaal uit de auto gehaald, dus had ook geen supplementen of tincturen die ik direct kon inzetten. Ik bedacht mij om met Eric Laarakker contact op te nemen die meteen zei; heb je je hanger Montbalans bij je?

Dat was bizar die zat inderdaad in mijn laptop en was de moeite waard om deze aan zijn deken te bevestigen op stal.

Binnen 20 minuten stond er een totaal ander paard, die ontzettend moe en uitgeput was. Mano begon te kauwen en al snel op rust te staan.

Eerst dacht ik zelf ook nog dat dit toeval kon zijn, maar na een half uur begon hij te eten en leek er een totaal ander paard te staan.

De eigenaar van de stal berichtte mij nog en zei; heel bijzonder Jill maar ineens is hij rustig 😊 Ik heb vanaf dat moment de hanger zowel aan het hoofdstel tijdens het rijden gehangen en iedere avond aan zijn deken bevestigd.”

“Op dit moment heb ik de hanger altijd bij mij voor dit soort situaties. Na deze ervaring heb ik veel klanten ook na een meting kunnen helpen. Zo ook Dennis, die niet meer zonder zijn hanger kan.”

We hebben Dennis gevraagd om een stukje te schrijven over zijn gebruik van de Montbalans hanger;

“Ik ben met toeval (natuurlijk helemaal niet… toeval bestaat niet 😉) in aanraking gekomen via Jill aan de Montbalans hanger.

Ik kon uit meerdere hangers kiezen en diegene die ik uiteindelijk heb gekozen, voelde gelijk goed. In een periode waar ik veel te maken had met negatieve invloeden van buitenaf (vooral op het werk) kon deze moeilijk verwerken… Al vanaf dag 1, had ik het idee… En het voelde ook zo…

Voelde mij sterker… Voelde mij stevig op mijn benen staan… Geaard… Ben weer in het “hier -en nu”… Gewoon niet te beschrijven…

Niet dat ik gelijk de hele wereld aan kon. Maar ik voelde mij zeker goed. ’s-Avonds voor het slapen, deed ik hem af. Maar als ik de volgende dag de hanger vergat om te doen, miste ik hem gelijk al… Heb de hanger nodig, draag hem graag…In de vakantie, is het buisje uit de hanger gekomen. Heb hem de dagen tot dat ik thuis kwam los bij mij gedragen. Maar bij thuiskomst gelijk in de hanger verlijmd.

Zoals je begrijpt, draag de Montbalans hanger graag…”

-Dennis-

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart