Clinic Rien van der Schaft bij Paard & Vitaliteit

Wanneer

05/06/2023    
15:00 - 21:00

Waar

Paard & Vitaliteit
Ter Aaseweg 2, Nieuwer Ter Aa

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Rien van der Schaft zal les komen geven op de locatie van Paard & Vitaliteit!
Dit kunnen duo lessen zijn of prive lessen.

De kosten voor een duo les zijn 85euro per persoon. Een privéles komt op 140euro. We zullen de lessen indelen op niveau van de ruiters/ paard.

Het is ook mogelijk om je paard een nacht bij ons op stal/ op de weide te zetten! Dit kan voor de nacht van Zondag op maandag of Maandag naar dinsdag. We beschikken over onbeperkt en onverpakt ruwvoer. De stalbedekking zijn XXL stofvrije houtkrullen. Kosten voor een overnachting zijn 25euro. Wij zullen het paard uitmesten en voeren in overleg met de eigenaar. We beschikken over land paddocks of  Wil je hierbij gebruik maken van de stapmolenservice dan komt hier een bedrag van 5euro bij.

We hebben een beperkt aantal plaatsen voor overnachting, mocht je hier graag gebruik van willen maken laat dit dan zsm weten. De trailer kan op het afgesloten terrein blijven staan.

De lessen zullen gereden worden in de buitenbaan van Paard & Vitaliteit. Dit is op de Nieuwe ter Aasseweg 2 in Nieuwer Ter Aa. Wil je hier graag bij zijn, laat het ons weten dan kunnen we een plekje voor je reserveren!

No products in the cart