Lezing Annette Timmer | De bijzondere wereld van het paardenoog

Wanneer

14/05/2024    
19:00 - 22:00

Evenement type

Geweldig nieuws! Annette Timmer komt op 14 mei  bij ons langs om een te gekke lezing te geven over paarden iriscopie. Benieuwd hoe je de gezondheid van je paard kunt ontdekken via de iris? Annette gaat het allemaal uitleggen!

Annette, de expert van iriscopie, gaat ons meenemen in de geheimen van deze super gave benadering. Ze gaat het hebben over ‘hoe ziet een paard’. Verwacht geen saaie lezing – we duiken in de praktijk met voorbeelden en Annette beantwoordt al jullie vragen!

Kleine uitleg wat is iriscopie hoe ben ik daar toe gekomen en hoe ben ik toen verder gaan kijken dan alleen de iris . Hoe gebruik ik nu de iriscopie en het oog bij de paarden. Ook aan de hand van voorbeelden. Met de iriscopie kan ik aan geven in welk gebied van het lichaam er een verandering heeft voor gedaan waar door het paard zijn lichaam is gaan aan passen en wij met het blote oog. Niet makkelijk kunnen zien waar het paard is gaan compenseren.

Hoe mooi is het door bepaalde tekens je je paard beter kan begrijpen en hem anders kan gaan bewegen ,trainen en of voeren .

De reacties van mensen is bijna altijd;

“O wat fijn. Nu begrijp ik beter waarom hij zich zo gedraagt en kan ik daar rekening mee houden..
Erg fijn dat jij ( ik) bevestig wat mijn voorgevoel al aan gaf.
En nu stappen kan gaan ondernemen.”

Ik hoop aanvullende informatie te geven en ook door 1 keer per jaar een herhaling te doen kan je zien of de iris verandert en of het zelfde blijft.
Ook een stukje hoe ziet een paard aan de hand van voorbeelden uit de praktijk.

Iriscopie is het uitlezen van de tekens in de iris. De kunnen veranderen wanneer er in het lichaam energie veranderingen plaats vinden die er nier horen te zijn.
De linker iris verteld wat over de linker kant van het paard en de rechter iris over de rechter kant van je paard.
Door heel veel paarden ogen te hebben bestudeert en daar feedback op terug heb gekregen weet ik dat wat ik zie veranderen in gebieden dat dat klopt.

‘Welkom in mijn bijzonder wereld van het paarden oog’


– Annette Timmer –

Iedereen is welkom – paardeneigenaren, dierenartsen, en alle anderen die nieuwsgierig zijn naar deze bijzondere kijk op paardengezondheid.

We hopen jullie allemaal te zien voor een gezellige en leerzame avond met Annette!

Kosten: € 45,- per persoon.

Inclusief:
Super toffe bijpassende goodiebag gevuld met passende artikelen. 
Een hapje en een drankje!

Wees erbij op 14 mei om 19uur bij Paard & Vitaliteit, en ontdek samen Annette de wereld van het paardenoog.

Er is plek voor 25 personen; koop hier jouw ticket > Lezing Paard & Vitaliteit | 14 Mei | Annette Timmer en de bijzondere wereld van het paardenoog – Paard en Voeding (paardvoeding.nl)

No products in the cart