Marco Boavista komt naar Paard & Vitaliteit | Working Equitation & Dressuur lessen

Wanneer

11/08/2024    
Hele dag

Waar

Paard & Vitaliteit
Ter Aaseweg 2, Nieuwer Ter Aa
Kaart wordt geladen...

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Marco Boavista binnenkort naar Paard & Vitaliteit komt om zijn expertise te delen! Marco is een gerenommeerde instructeur met jarenlange ervaring in zowel Working Equitation (WE) als dressuur. Hij staat bekend om zijn inspirerende lessen en zijn vermogen om ruiters van elk niveau te helpen hun vaardigheden te verbeteren.

Marco leerde met verschillende ruiters en zijn evolutie was erg goed. In 2006 gaf de directeur van de manege Vitor Vergamota aan Marco de opdracht om een jonge merrie “Vitória” van zijn fokkerij te rijden en les te geven. Die uitdaging werd aangenomen en in 2007 hield dit koppel stand om deel te nemen aan wedstrijden voor junioren (kida of Working Equitation). In 2008 maakten ze hun debuut in de officiële Competitie in Working Equitation tijdens de Portugese Cup en behaalden een goede 5e plaats.

In 2009 startte Marco zijn professionele studie aan de Rural Development Professional School of Abrantes in Equine Management. Datzelfde jaar debuteerde hij ook in het Nationaal Kampioenschap, waar Marco de gouden medaille won in het Nationaal Kampioenschap en de Portugese Cup.

De volgende jaren had Marco verschillende paarden die deelnamen aan dressuur, eventing, mennen en Working Equitation tijdens het partnerschap tussen Marco en Vitor Vergamota dat meer dan 8 jaar duurde.

In 2015 begon Marco te werken met zijn trainer Paulo Santos, maar toen Marco in 2017 naar België kwam om een clinic te geven, kreeg hij het aanbod om samen te werken met Benoit David, Lusitano-fokker.

2018 was het jaar dat Marco naar Nederland verhuisde om samen te werken met zijn vriendin Hester Bischot. Na 2 jaar samen te hebben gewerkt, besloot Marco voor zichzelf te starten en begon hij BOAVISTA EQUINE.

Of je nu een beginner bent die de basisprincipes van dressuur wil leren, of een gevorderde ruiter die zijn techniek wil verfijnen, Marco heeft de kennis en het geduld om je naar een hoger niveau te tillen. Zijn WE-lessen zijn niet alleen uitdagend en leerzaam, maar ook ontzettend leuk. Ze bieden een geweldige manier om de samenwerking met je paard te verbeteren en nieuwe technieken te ontdekken.

Marco Boavista komt op zondag 11 Augustus naar Paard & Vitaliteit voor een te gekke dag. Wil jij hier ook absoluut bij zijn? Schrijf je dan nu in! Mis deze unieke kans niet om te leren van een van de besten!

Kosten;
Priveles: €75,-
2 persoons/ Duo les:  €60,- per persoon
Voorrijkosten €140,- worden verdeeld over het aantal deelnemers.

Locatie Paard & Vitaliteit, Nieuwer ter Aasseweg 2, Nieuwer ter Aa

 

No products in the cart