Paard & Voeding op Horse Event Pro 17 & 18 september 2022

Wanneer

17/09/2022 - 18/09/2022    
09:00 - 18:00

Evenement type

Horse Event Pro

Paard & Voeding staat voor het eerst op Horse Event Pro!!!

Op 17 en 18 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 stands met de laatste innovaties, paardensporttrends en beursaanbiedingen.

Tijdens Horse Event Pro ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Horse Event biedt dit weekend een zeer gevarieerd programma in 3 grote pistes en een lezingruimte waar fanatieke paardensporters en enthousiaste recreatieruiters hun hart op kunnen halen. Bekende nationale en internationale ruiters en trainers bieden een exclusief kijkje in hun keuken. Uiteraard komen de grote disciplines, dressuur, eventing en springen veelvuldig aan bod, maar ook kleinere onderdelen zoals vrijheidsdressuur, paardengedrag en veterinaire aspecten worden uitgebreid belicht.

De kaartverkoop voor Horse Event 2022 start op 1 juli. Mocht je nog een ticket hebben van Horse Event 2021, dan heb je, als het goed is, op 23 juni 2022 een mail gehad van Ticketpoint over het omzetten van je ticket voor de editie van 2022. Heb je deze mail niet ontvangen? Dan kun je het beste even direct contact leggen met Ticketpoint via www.ticketpoint.nl/contact.

No products in the cart