Vetramil de kracht van natuurlijke honing

door | jul 21, 2021 | Gezondheidsproblemen | 0 Reacties

Je komt op stal of haalt je paard uit de wei en je treft een lelijke plek aan op de huid. Een ongeluk zit in een klein hoekje. “Hoe komt hij daar nou weer aan?” is het eerste wat in je opkomt.. Hoe de plek ook ontstaan is, je wilt er direct zelf iets aan kunnen doen. Vetramil biedt uitkomst. Allereerst de plek schoonmaken. Liefst met iets dat de huid zo min mogelijk aantast. Daar is Vetramil Spoelvloeistof ideaal voor. Daarna de Vetramil zalf erop. De plek niet helemaal dichtplamuren, vocht moet eruit kunnen. Ga na het behandelen van de plek ook altijd even op zoek naar de oorzaak en repareer zo nodig het hek, het laag hangende prikkeldraad of dat scheve paaltje waar tegen aan is gelopen.

Honing

De honing in Vetramil is medical grade. Dat betekent dat de honing van constante kwaliteit is, medicinaal en onder gecontroleerde omstandigheden is geproduceerd. Onderzoek bevestigt dat deze medicinale honing een huidherstellende werking heeft. Bovendien is aan de honingzalf van Vetramil een bitter plantje toegevoegd wat ervoor zorgt dat dieren niet aan de huid gaan likken en krabben. De zalf laat zich makkelijk aanbrengen en kan zo nodig worden afgedekt met een pleister of een verbandgaasje. Vetramil beschermt en zuivert de geprikkelde huid.

Tot slot

Met Vetramil zien we verbetering en een mooie genezing. Vetramil helpt zoveel dieren! Daar worden wij intens gelukkig van.

Meer lezen?

Op  https://www.nmlhealth.com/vetramil-medicinale-honingproducten  lees je over de kracht van honing, de werking en waarom de ene soort honing beter werkt dan de andere bij huidherstel.

Bestel hier direct op onze website de producten van Vetramil;

https://paardvoeding.nl/?s=vetramil&post_type=product&dgwt_wcas=1

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart