De Lecher-antenne, wat het voor jouw paard kan betekenen

door | nov 18, 2022 | Lecher-antenne | 0 Reacties

METING MET DE LECHER-ANTENNE

Een totaalbeeld van de algehele gezondheid van jouw paard inclusief een uitgemeten rantsoen door middel van een meting met de Lecher-Antenne.

De werking van de lecher-antenne

Elke lichaamscel, bacterie, virus of schimmel, elke groep van cellen en elk ‘lichaam’ trilt. Of het nou om het menselijke lichaam, dier of bijvoorbeeld de aarde gaat, alles heeft haar eigen unieke trillingsfrequentie. Met de lecher-antenne kunnen de frequenties in de vorm van elektromagnetische straling worden gemeten, uitgelezen en vertaald naar waarden. Aan de hand van die waardes kun je zien of het lichaam/organen in of uit balans zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Als de organen uit balans zijn hoeft dit niet meteen te betekenen dat het orgaan of het dier ziek is, maar als je je paard hier te lang mee door laat lopen kan dit op den duur wel gebeuren.

Duidelijkheid over de gezondheid

Daarnaast zijn er veel klachten die met de reguliere methodes vaak niet naar voren komen. Denk hierbij aan: de ziekte van Lyme, schimmels in de darmen en/of bewegingsklachten veroorzaakt door een verstoring in de blinde darm, mestwater, blivende diaree.

Wat zijn de kosten van een volledige meting?

Een volledige meting op locatie inclusief uitgebreid voedingsadvies, een behandelplan en controlemeting na 6 weken is €135,- per paard of pony exclusief voorrijkosten.

Maak meteen een afpspraak https://paardvoeding.nl/doormeten-met-de-lecher-antenne/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart