De verzorgings producten lijn van Paard & Voeding

door | mei 7, 2024 | Verzorgingsproducten | 0 Reacties

In een wereld waarin natuurlijke producten steeds meer aan populariteit winnen, is het belangrijk om te erkennen dat onze huisdieren ook profiteren van de kracht van moeder natuur. Bij ons begrijpen we deze behoefte en hebben we voor onze private label productlijn gekozen voor de kracht van de natuur! De producten zijn niet alleen super fijn in gebruik maar ook vriendelijk voor de natuur en geschikt voor verschillende dieren. Maak kennis met onze Paard & Verzorging productlijn!

Paard & Glans Gel de perfecte ontklitter

Onze Paard & Glans Gel is een must-have voor in ieders poetstas of koffer en is ideaal voor een glanzende en doorkambare vacht!
Deze gel is speciaal geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die de vacht, staart en manen voeden, ontklitten en laten glanzen zonder vet te worden. De gel is vuilafstotend waardoor de staart, manen en vacht nog langer zacht en glanzend blijven! Of het nu gaat om een paard, een hond of een kat, deze gel zorgt voor een gezonde glans en perfect doorkambare vacht. Met een heel klein beetje heb je al een super resultaat! Hoe fijn als je weet dat het product dat je gebruikt zowel effectief als natuurlijk is en niet schadelijk voor het milieu. Paard & Glans Gel is op basis van W/O (water-olie) emulsie zonder parabenen, siliconen en parfum. De gel blijft dagenlang werkzaam.

Paard & Glans spray de finishing touch

!Voor diegenen die op zoek zijn naar gemakkelijke verzorging voor al jouw huisdieren, is onze Paard & Glans Spray de perfecte oplossing. Deze handige spray is ontworpen om snel en eenvoudig aan te brengen en heeft een fijne nevelkop waardoor het gebruik voor angstige dieren ook toepasbaar is. Met dezelfde natuurlijke ingrediënten als onze gel, biedt deze spray een uitstekende glans en hydratatie, waarbij het haar zacht en zijdeachtig aanvoelt. Met de Paard & Glans spray kies je gegarandeerd voor de allerbeste kwaliteit voor de perfecte presentatie tijdens keuring, wedstrijden, of andere evenementen. De spray is onmisbaar om jouw paard perfect te laten shinen!

Vrijwel geen enkel ander product slaagt erin om op een eenvoudige wijze te voldoen aan de belangrijkste eigenschappen, namelijk: droogt snel, uitstekende ontklitter, pefect doorkambaar haar, prachtig volume en een shiny glans, is vuilafstotend, niet vet en blijft dagenlang werkzaam.

Paard & Glans spray is op basis van micro W/0 (water-olie) emulsie en daardoor zeer voordelig in gebruik. De spray is te gebruiken voor paarden, honden en katten en verkrijgbaar in 250 en 500ml

Paard & Glans Vlekkenspray, de redder in nood!

Een schoon én glanzend paard overal en altijd zonder je paard te wassen. Dit is de droom van elke paardeneigenaar en zeker degene die in het bezit zijn van een lichtgekleurd paard. Met onze vlekkenspray wordt deze droom werkelijkheid. Met krachtige, natuurlijke ingrediënten die vlekken effectief aanpakken zonder de huid of vacht van uw huisdier te irriteren, biedt deze vlekkenspray een doeltreffende oplossing voor een vlekkeloos en schoon paard zonder water nodig te hebben. Of het nu gaat om moddervlekken, grasvlekken, urine- en mestvlekken effectief aan te pakken, de vlekkenspray biedt een krachtig reinigende en verzorgende oplossing voor een schoon paard!

Onze vlekkenspray is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten die niet alleen hardnekkige vlekken verwijderen, maar ook de huid en vacht van jouw paard verzorgen. Voor het gebruik van de spray, adviseren we een handdoek of microvezel doek te gebruiken. Spray de vloeistof op het doekje (of spons), wrijf dit in op jouw paard en laat het even intrekken. Vervolgens haal je het met een schone handdoek van je paard af. Het resultaat? Een paard dat niet alleen schoon is, maar ook glanst!

Voeg onze vlekkenspray toe aan het verzorgingsroutine en geniet van een paard dat er altijd op zijn best uitziet, waar dan ook!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart