Dubbel meten = extra veel weten!

Wanneer

28/07/2024    
13:00 - 18:00

Dubbel meten = extra veel weten!

Zondag 28 juli hebben wij een super toffe dag op de planning gericht op de gezondheid en voeding van jouw paard bij Stal Molenaar in Den Ilp. Deze dag is een unieke kans om de gezondheid van je paard nog beter te leren kennen. Dubbel meten is nog meer van de gezondheid weten!

Bij aankomst wordt je paard gewogen met de speciale paardenweegschaal van Kelly’s paardenweegschaal. (twv. €12,50)  Hiermee bepalen we de body en conditiescore en meten we de stokmaat van je paard. Dit is een essentieel onderdeel om de gezondheid van je paard in kaart te brengen en supplementen en medicatie toe te passen.

Naast het wegen en meten wordt je paard of pony ook doorgemeten doormiddel van de Lecher-antenne (twv. €165,-). Dit is een unieke kans om een fijn inzicht te krijgen in de vitaliteit van jou paard.

Heb jij dingen waar je tegenaan loopt in gewicht, bespiering of andere gezondheidsklachten?

Jill Smit, onze ervaren voedingsdeskundige, zal een persoonlijk voedingsadvies geven naar aanleiding van de meting. (twv €25,00) Dit advies wordt specifiek afgestemd op de behoeften van jouw paard. Je ontvangt een uitgeschreven verslag met daarin, indien van toepassing, een streefgewicht voor je paard om naartoe te werken.

Je ontvangt het verslag van de meting, inclusief voedingsadvies en behandelplan op maat, per e-mail.

We hebben een SUPER aanbieding voor jullie! De kosten van het totale pakket bedragen normaal €202,50 maar voor deze gelegenheid bieden we het hele pakket voor €100,-!!

Datum: Zondag 28 juli
Tijd: Start om 10.00 uur (planning wordt later bekend gemaakt)
Locatie: Stal Molenaar, Den Ilp
Kosten: van €202,50 voor €100,-

Meld je aan via info@paardvitaliteit.nl om je plek te reserveren. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Dit is een perfecte gelegenheid om waardevolle inzichten te krijgen en te werken aan een gezond en vitaal paard!

No products in the cart