Een inspirerende dag met Katinka Manders | Systemisch paardencoaching

Wanneer

30/06/2024    
12:00 - 16:00

Evenement type

Katinka Manders van Nuri.nu komt naar Paard & vitaliteit voor een interessante en inspirerende dag!

Katinka haar missie; Mensen en organisaties in hun unieke kracht brengen op weg naar het nieuwe ‘eenheidsbewustzijn’, met behulp van systemische paardencoaching.

Paarden kunnen vanuit hun natuur niet anders dan ons op de juiste plek in de kudde zetten. Dit begint als mens bij ons familiesysteem. Pas als we onze unieke plek “energetisch” volledig hebben ingenomen, kunnen we onze plek in de wereld vinden. Vervolgens vraagt het moed om deze passie ook daadwerkelijk te gaan leven.

Alle disbalans vanuit ons eigen familiesysteem wordt gedragen door onze kinderen en dieren. Paarden in het bijzonder zijn zeer gevoelig en dragen een enorme disbalans van de eigenaar. Het wordt tijd dat we hier ons lichtje op laten schijnen, zodat we de paarden ontlasten van onze menselijke ballast en zij hun eigen vitaliteit weer terug vinden.

Katinka Manders: gepassioneerd, eigenwijs, een pionier, buitenmens, grote liefde voor paarden en de natuur, liefdevolle moeder, tikkeltje ongeduldig, vol vertrouwen in het leven, in staat om mijn plek te nemen, moedig, onverschrokken, individualist, leider.
De paarden zijn haar grootste leermeesters geweest om haar eigen zielenpad terug te vinden. Inmiddels mag zij deze wijsheid weer doorgeven via Nuri.nu en Lichtje.nu. Dit geeft haar het gevoel dat zij werkelijk op haar plek zit en haar volle potentieel kan leven. Dat wenst zij iedereen toe.

Naast de opleiding Hoge Hotelschool, heeft zij de verdieping gezocht in de veterinaire natuurgeneeskunde, opleiding spirituele therapie, opleiding tot facilitator van familie en organisatie opstellingen en diverse opleidingen paardencoaching o.a. in Brazilie. Naast haar eigen wijsheid hebben zij haar versterkt in het doorgronden van de wijsheid van de paarden. 

Vanaf haar 4e levensjaar heeft zij het grote voorrecht gehad om iedere dag te leven met paarden. Naast dat ze ooit zeer succesvol was in de dressuursport, is zij zich pas veel later bewust geworden van de werkelijke kracht en wijsheid van de paarden. Na 12 jaar systemische paardencoaching ziet zij, dat hun wijsheid veel verder reikt dan wij als mens kunnen bevatten.
Haar talent is uitgegroeid tot een groot invoelend vermogen, gekoppeld aan de feedback van de paarden. Inzichten die ontstaan, worden getoetst aan de feedback van de paarden, zij liegen nooit. Zij doet dit door het samenbrengen van systemisch werk, paardentaal en het vermogen om te kunnen voelen wat er in het ‘werkveld’ gebeurt. Dit alles vanuit een versterkende, positieve energie. 

Paardenwijsheid leert ons levenskunst. Hoe kun je trouw blijven aan je eigen essentie en daarmee jouw volle potentieel inzetten, jouw licht, de wereld in schijnen. Dit is wat nodig is op dit moment in de wereld! Tegelijkertijd geeft het jou als individu het grootste geluk waar iedereen naar op zoek is. Het is de vervulling van jouw diepste zielsverlangen, het leven van jouw passie.

Vele coachings mocht zij ervaren met de paarden, vele mensen hebben dezelfde vraag: “het vinden van innerlijke rust en het leven van hun passie”. Het is onvoorstelbaar wat we in het onbewuste tegenkomen, daar liggen de antwoorden. We hebben paarden nodig om meer bewustzijn te creëren in deze huidige tijd, zij voelen op vele lagen wat in ieder mens aanwezig is. Investeren in jezelf is in haar waarheid dan ook een must, en deze lezing geeft daarin een enorme boost in bewustzijn!

De wereld is in disbalans, dat zien we om ons heen. Wij zijn als mens de enige “diersoort” die niet op de juiste plek staan in de kudde. Dit komt doordat we als mens te veel geïdentificeerd zijn geraakt met ons menselijke brein. We zijn daardoor de verbinding met onze essentie, ons lichtje, onze ware natuur kwijtgeraakt.

Iedere paardenliefhebber wordt op dit moment uitgenodigd door de paarden, om hun stem te horen. Paarden fluisteren, en vanuit de grote liefde voor onze paarden zijn we automatisch allemaal paardenfluisteraars, in staat om te luisteren. Katinka Manders neemt je mee, zij vertelt ons wat de paarden op dit moment te vertellen hebben en zij geeft jou direct een boost bewustzijn mee, zodat je zelf ook meer en meer hun gefluister begrijpt.

Kosten: € 45,- per persoon.

Inclusief:
Super toffe bijpassende goodiebag gevuld met passende artikelen. 
Een hapje en een drankje!

Wees erbij op 30 juni om 12uur bij Paard & Vitaliteit, en ontdek samen Katinka het gevoel ” Free to be me! ”

Er is plek voor 25 personen; koop hier jouw ticket > https://paardvoeding.nl/product/uncategorized/lezing-paard-vitaliteit-30-juni-een-inspirerende-dag-met-katinka-manders-systemisch-paarden-coaching/

No products in the cart