Een inspirerende dag met Katinka Manders | leer meer over de impact van de onbewuste “ballast” van de eigenaar naar het paard.

Wanneer

30/06/2024    
12:00 - 14:30

Evenement type

De impact van de eigenaar op het welzijn van het paard is zeer groot, hier mag veel meer bewustzijn op komen. Katinka Manders van Nuri.nu, systemisch paardencoach neemt ons mee in haar lezing op 30 juni a.s. bij Paard & Vitaliteit in Nieuwer ter Aa, dit ligt net onder de rook van Adam (tussen Adam & Utrecht in). De bijzondere klik tussen Katinka (Nuri.nu) en Jill (Paard & Voeding & Paard&Vitaliteit) is er niet voor niets. Beide zetten zij zich in voor het welzijn van onze paarden. Katinka door de “belasting van de eigenaar” te vertalen naar de impact op het welzijn van het paard en Jill door haar metingen en adviezen over voeding en supplementen.

De inspiratie lezing van Katinka Manders op locatie bij Paard & Vitaliteit, in Nieuwer ter Aa, is een mooie stap naar bewustwording voor iedere paardeneigenaar.

Heel vaak zijn we op zoek naar allerlei manieren, om het welzijn van onze paarden te vergroten. Vaak wordt de belangrijkste oorzaak van disbalans van onze paarden vergeten: het is de impact van de onbewuste “ballast” van de eigenaar.

Paarden zijn automatisch verbonden met onze kudde, oftewel, met ons familiesysteem. Net zoals onze kinderen, worden onze huisdieren belast met alle energetische “ballast” van het systeem. Meer en meer krijgt het fenomeen “familie opstellingen” bekendheid en zijn meer en meer mensen zich bewust van de “systemische erfenis” uit ons familiesysteem. Deze generatie heeft de grote taak om de systemische disbalans te herstellen. Pas dan zijn onze kinderen EN onze dieren vrij!

Katinka Manders is al 25 jaar werkzaam als systemisch coach en sinds 15 jaar heeft zij de paarden hieraan toegevoegd. Vele familie opstellingen heeft ze gedaan in de paardenbak. De “groei” in bewustzijn van de deelnemers had een grote positieve impact op de gehele “kudde”. Niet alleen op de mensen, maar ook op de dieren. Onze huisdieren zijn dus zo verbonden met ons familiesysteem, dat zij de systemische disbalans energetisch mee gaan “dragen”. De symptomen hiervan vertalen zich in een slechte vitaliteit van het paard. Hoe groter de “emotionele bagage” van de eigenaar, hoe meer het paard gaat dragen.

Hoe kunnen we ons paard helpen? Geen enkele eigenaar wil dat zijn paard ziek wordt door deze belasting. Het enige juiste antwoord hierop is: BEWUSTZIJN creëren .

Hoe meer bewustzijn we op onszelf krijgen, des te meer komen we in balans. Als het goed gaat met ons, gaat het goed met onze paarden. Zo simpel is het! Bewustzijn creëren vraagt om de bereidheid, om naar jezelf te kijken. Het paard is enkel jouw spiegel. En de vraag is, of jij bereid bent om in de spiegel te kijken.

De lezing van Katinka Manders geeft een enorme boost aan bewustzijn. Na deze lezing kijk je anders naar je paard, ben je je meer bewust van jezelf en voel je het verlangen om je paard als jouw beste levenscoach serieus te nemen.

Tijdens de lezing neemt Katinka ons mee in systemische expertise, levenskunst, paardenwijsheid en de focus op ons eigen Lichtje.

Iedere bewuste paarden eigenaar wil hierbij zijn!
Wacht niet te lang om een plekje te reserveren want we hebben nog maar een paar plekjes beschikbaar.

Na de lezing is er de mogelijkheid om haar boek Lichtje.nu te kopen, om aan te melden voor haar online training “je eigen paard, je beste levenscoach” en om haar nog persoonlijk vragen te stellen.

Kosten: € 25,- per persoon.
Locatie; Paard & Vitaliteit, Nieuwer ter Aasseweg 2 , Nieuwer ter Aa
Tijdstip; 12.00 tot 14.30.

Inclusief: Toffe goodiebag, een hapje en een drankje (ook glutenvrij en Veganistisch!)

Er is plek voor 25 personen; koop hier jouw ticket > https://paardvoeding.nl/product/uncategorized/lezing-paard-vitaliteit-30-juni-een-inspirerende-dag-met-katinka-manders-systemisch-paarden-coaching/

No products in the cart