Lezing Paard & Vitaliteit | Een uitgemeten rantsoen doormiddel van een algehele gezondheidscheck

Wanneer

11/05/2024    
12:00 - 16:00

Waar

Paard & Vitaliteit
Ter Aaseweg 2, Nieuwer Ter Aa

Evenement type

Kaart wordt geladen...

We nodigen jullie uit voor een unieke en informatieve lezing over “een uitgemeten rantsoen doormiddel van een algehele gezondheidscheck.” Tijdens deze bijzondere bijeenkomst staat centraal hoe een uitgebalanceerd rantsoen doormiddel van de Lecher-antenne bijdraagt aan de algehele gezondheid van je paard.

Soms hebben onze viervoetige vrienden behoefte aan verandering, zoals ander voer, specifieke supplementen, of een andere kwaliteit ruwvoer. Maar zien we door de bomen het bos niet meer en laten we ons verleiden tot de aankoop van vaak (te) veel en (te) dure supplementen en voersoorten.

Jill Smit is dagelijks onderweg om verschillende paarden te ondersteunen in vitaliteit en zal persoonlijke inzichten delen over hoe dit instrument keer op keer duidelijkheid heeft geboden over de gezondheid.  De Lecher-antenne is het instrument dat deze behoeften onthult, soms nog voordat ze zichtbaar worden op reguliere wijze. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe een meting werkt? Wat er aan het licht kan komen en hoe Jill specifieke behandelingen inzet en van daaruit een aangemeten rantsoen creëert?

Kosten: € 45,- per persoon.

Inclusief:
Super toffe bijpassende goodiebag gevuld met passende artikelen. 
Een hapje en een drankje!.

Wees erbij op 11 mei om 12uur bij Paard & Vitaliteit, en ontdek hoe je door middel van een algehele doormeting jouw paard op tijd kunt behandelen met de juiste ondersteuning!

Er is plek voor 25 personen; koop hier jouw ticket > Lezing Paard & Vitaliteit | 11 Mei | Een uitgemeten rantsoen doormiddel van een algehele gezondheidscheck – Paard en Voeding (paardvoeding.nl)

No products in the cart