Jesse Drent naar Paard & Vitaliteit

door | mrt 14, 2024 | Verzorgingsproducten | 0 Reacties

“TOGETHER WE LEARN..”

Jesse Drent komt 20 en 21 april naar Paard & Vitaliteit gelegen in het pittoreske Nieuwer ter Aa, onder de rook van Amsterdam voor het geven van meerdere lessen vrijheidsdressuur en bitloos rijden én wij hebben een super gaaf strodorp aanwezig!

Je bent nooit uitgeleerd en al helemaal niet wanneer we met paarden werken. Jesse streeft altijd naar een mooie samenwerking en het werken d.m.v. een positieve benadering.

Er komen diverse standhouders en er worden verschillende interessante lezingen gegeven. Wees erbij! Ontmoet Jesse en zie hoe hij aan het werk gaat met verschillende deelnemers. Snuffel rond in ons te gekke strodorp en maak kennis met bijzondere en inspirerende mensen… 

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn? Tickets zijn €10,- per persoon. Koop snel jouw ticket en wees erbij!

De standhouders
In 2004 is LoveLance begonnen met de verkoop van touwhalsters, destijds moeilijk te verkrijgen in Nederland. Wat bescheiden begon, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een uitgebreid assortiment. De focus ligt op het creëren van producten die de communicatie met onze geliefde dieren verbeteren, met een sterke nadruk op positieve training en een overvloed aan liefde en passie. Bij LoveLance streven ze naar perfectie in pasvorm, functionaliteit en afwerking. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan esthetiek; de producten zijn niet alleen functioneel, maar ook gewoon heel mooi! LoveLance biedt een scala aan mogelijkheden, zoals aangepaste kleuren en maten, om aan de individuele wensen van klanten te voldoen. 

Lovelance zal aanwezig zijn met touwhalsters, neckropes, leadropes, biothane hoofdstellen, kaptomen en alles om bij jouw grondwerk lessen en onder het zadel in te zetten!

Alvast rond snuffelen op de website van LoveLance?
https://www.lovelance.nl/


Katinka en Marieke van DHD dressage komen langs voor het geven van de Joker clinic. Trainen op een mechanisch paard met je eigen zadel! Wanneer geen zadel, is dit ook mogelijk op een zadel van de Joker zelf óf misschien wel met het nieuwste Nalanta barebackpad!

Alvast meer weten over de Jokertraining?
https://dhdtraining.nl/

Kris, de eigenaar van het bekende equifyt zal aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden omtrent voeding en de gezondheid van jouw paard. Als steppedier in het wild voedt het paard zich in de natuur met weidegrassen en -kruiden die rijk zijn aan vitale stoffen en nutriënten. Overal. En geheel volgens behoefte. Maar paarden zijn nu huisdieren geworden, die leven in weiden en stallen, en niet langer in het wild. Bovendien is de landbouw sterk veranderd. Weiden en grasland zijn deels “verarmd” omdat onze biodiversiteit steeds meer verloren gaat, er is een gebrek aan mineralen en vitale stoffen. Op die manier wordt de paarden de mogelijkheid ontnomen om zich te voeden op een voor hen geschikte wijze. Daarom zijn dieren vandaag afhankelijk van wat wij hen als voer aanbieden. AGROBS® helpt je om een dagelijks rantsoen paardenvoer van hoge kwaliteit te verzekeren.

Excellent zal aanwezig zijn met verschillende soorten stalspeelgoed. Van de vrolijke Fruity Friends tot hooiballen, en slowfeeders.

Excellent is een bekend merk van eigen bodem op het gebied van supplementen en verzorgingsproducten voor paarden. Excellent garandeert een goede prijs-kwaliteitverhouding van haar producten. In het assortiment van Excellent vind je verschillende producten voor diverse doeleinden. Zo kun je voor jouw paard altijd een geschikte aanvulling vinden.

Benieuwd hoe je de gezondheid van je paard kunt ontdekken via de iris? Annette gaat het allemaal uitleggen! Annette, de expert van iriscopie, gaat ons meenemen in de geheimen van deze super gave benadering. Ze gaat het hebben over ‘hoe ziet een paard’. Verwacht geen saaie lezing – we duiken in de praktijk met voorbeelden en Annette beantwoordt al jullie vragen!
Wil je alvast meer weten over Paarden Iriscopie? Check de website van Annet en duik in haar wereld van het paardenoog.
https://paardeniriscopie.nl/


Katinka Manders van Nuri.nu zal aanwezig zijn om iedereen in zijn of haar unieke kracht brengen op weg naar het nieuwe ‘eenheidsbewustzijn’, met behulp van systemische paardencoaching. En uiteraard heeft zij het waanzinnige boek Lichtje.nu meenemen. 
Alvast meer te weten komen over Katinka en haar missie?
https://www.nuri.nu/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart