Jill Smit: ‘Met PUUR Myo heb ik weer een soepel en blij paard’

door | mei 21, 2021 | Voeding & Supplementen | 0 Reacties

door Jill Smit van Paard & Voeding(externe link)

Mano is een paard met een super karakter, maar lichamelijk heeft hij wat tegenslagen gehad. Een aantal jaren geleden heeft hij een koliekoperatie ondergaan en daar een buikhernia aan over gehouden. Hij heeft dus moeite met het goed aanspannen van zijn buikspieren waardoor zijn spieren zo nu en dan verkrampen.

Blij dat we weer lekker samen kunnen trainen

Wat voor hem heel belangrijk is, is dat de training goed opgebouwd en afgebouwd wordt. Zijn wekelijkse trainingsschema bestaat uit een aantal dagen dressuurmatig trainen, longeren, aquatraining en vooral ook twee dagen in de week lekker vrij zijn. Daarnaast hebben wij ook 1 x in de week een pittige dressuurles, rijden we regelmatig clinics en zijn wij net weer met wedstrijden gestart.

PUUR Myo gebruik ik ter ondersteuning van zijn spieren. Om stijve en gevoelige spieren na het sporten te voorkomen en een beter herstel en dus een soepeler paard. Op de dagen dat ik pittig ga trainen geef ik hem tweemaal per dag 35 druppels voor en na de training. Sinds ik met PUUR Myo ben gestart zie ik dat mijn paard tijdens de training veel fijner en soepeler beweegt. Ook de dag na de training start hij net zo soepel op.

Hoe fijn is het voor beide om een paard te trainen dat losser in zijn lijf aanvoelt en geen ongemakken ondervindt aan zijn spieren.

Bestel hier online Puur Myo druppels; https://paardvoeding.nl/product/paarden-voeding/categorie-paard/sportpaarden/puur-myo-spier-100-ml/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart