Op kracht met PUUR Muscle mass

door | jan 25, 2020 | Voeding & Supplementen | 0 Reacties

Blog geschreven door NML health

Je herkent ze al van verre. Die slungelige jonge dieren die onhandig op hun poten en benen staan. Hun spieren en pezen zijn nog niet sterk genoeg om het snelgroeiende skelet goed te ondersteunen. Aan de andere kant zie je bij oudere paarden, honden en katten de spiermassa afnemen. Hierdoor worden gewrichten zwaarder belast en die hebben het bij een ouder dier toch al zo zwaar te verduren. Ondersteuning met een schepje PUUR Muscle mass over het voer bevordert de spieropbouw en zorgt voor een krachtiger bewegingsapparaat. Een voorwaarde voor soepel en energiek bewegen.

Vol met vitaminen en mineralen

Als aanvulling op een gezonde voeding en training kan een supplement een goede ondersteuning geven. Het zijn vooral de vele vitaminen en mineralen in de PUUR Muscle mass die de celdeling en energiehuishouding in de spieren stimuleren. Dit bevordert het uithoudingsvermogen en de fysieke prestatie van spieren. 

Bouwstoffen voor de spieren

PUUR Muscle mass is vooral zo effectief omdat het belangrijke aminozuren bevat die de spieropbouw ondersteunen. Samen met het aanwezige mineraal Jodium is het aminozuur L-Lysine een bouwstof die de vorming van nieuwe spiercellen ondersteunt en zorgt het na training voor de vorming van meer spiermassa. Vooral het oudere dier kan deze bouwstoffen goed gebruiken. Bij ouderdom maakt de hypofyse namelijk steeds minder groeihormoon aan. Hierdoor kost het het lichaam steeds meer moeite om te regenereren. Dit zie je terug in het afnemen van de spiermassa, maar ook botweefsel en bindweefsel nemen af in kwaliteit. Herstel gaat moeizamer bij een ouder dier. Het aminozuur L-Arginine ondersteunt in combinatie met L-lysine het lichaamseigen regeneratieproces. Bovendien bevordert deze combinatie het lichamelijk herstel na fysieke belasting

Daarnaast stimuleren de aminozuren L-Arginine, L-Glycine en L-Methionine de groei van de spiervezels en zorgen zij ervoor dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen. Organische zwavel MSM (methylsulfonylmethaan) in PUUR Muscle mass ondersteunt de celstofwisseling. Het helpt bij het behoud van soepele spieren, pezen en gewrichten. 

De extracten van Boswellia serrata (Wierrookboom), Ribes Nigrum (Schietwilg) en Solidago virgaurea (Echte guldenroede) in dit supplement ondersteunen het herstel van de spier na inspanning. Hiermee werken zij synergetisch met Magnesium, dat hetzelfde ontspannende effect heeft.

Meer body

Het zou ‘te mooi om waar te zijn’ zijn als alleen de toevoeging van PUUR Muscle mass al voldoende zou zijn voor een krachtig bewegingsapparaat. Zo is het natuurlijk niet. PUUR Muscle mass moet je zien als toevoeging op een -gedoseerd- bewegingsopbouw programma. Wil je je dier helpen om een sterk bewegingsapparaat te ontwikkelen, bouw dan de training stapje voor stapje uit. 

Een goede training bestaat uit een combinatie van inspanning en rust. Daarnaast verdienen coördinatie- en stabiliteitsoefeningen veel aandacht in de training. Kies liever voor oefeningen in een rechte lijn. Abrupt stoppen en draaiingen leiden sneller tot blessures. Blijf altijd goed kijken naar je dier. Doseer. Kan het de training aan of moet je een stapje teruggaan? Rust bevordert het herstel en daarmee de conditie van de spieren. Waarmee echter met rust niet wordt bedoeld dat je helemaal niets moet doen. Een lichte vorm van bewegen, zoals bijvoorbeeld een rustig stukje lopen helpt het lichaam zich te herstellen. Maar bewaar het echte trainingswerk voor als het bewegingsapparaat voldoende is bijgekomen van de laatste training. Een supplement met magnesium-citraat ondersteunt de ontspanning van spieren en daarmee het herstel.

Bestel hier Puur Muscle Mass met een eenmalige introductie korting!! https://paardvoeding.nl/product/paarden-voeding/categorie-paard/sportpaarden/puur-muscle-mass-spieropbouw-500-gr/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart