Paard & Voeding ondersteund Stichting Paard Zoekt Baas

door | nov 18, 2022 | Lecher-antenne, Voeding & Supplementen | 0 Reacties

Op social media is al het een en ander voorbij gekomen, maar ook in de nieuwsbrief willen we de stichting Paard Zoekt Baas niet vergeten. 

Paard Zoekt Baas is een organisatie die verwaarloosde paarden en paarden waar mensen niet meer voor kunnen zorgen opvangt en liefdevol verzorgt. Dit gebeurd met een grote groep vrijwilligers. 

Begin september zijn wij naar het oosten van het land gereden om ons te ontfermen over Uferno, de 19 jarige black beauty had een extra boost nodig om aan te sterken en wij hebben besloten dit op ons te nemen.  Ufernno is volledig doorgemeten doormiddel van de Lecher-antenne en heeft ondersteuning gehad waar nodig. 

Horseflex Maagbalans om een beschermlaagje aan te brengen aan de maagwand om zo te zorgen dat de gevormde irritatie op gaat lossen.
Phytonics Micro Comp om de darmflora te herstellen. 
Micro cosmic Blue om de juiste bacterien en schimmels terug te brengen in de darmflora
Phytonics Liver Comp om de lever terug in balans te brengen. 

De producten hebben we achter gelaten en na 6 weken zijn we terug gegaan voor een controle meting.

De super enthousiaste vrijwilligers hebben trouw iedere dag de supplementen gegeven en dit was dan ook duidelijk terug te zien! De lever en maag waren volledig terug in balans. De dikke darm en de blinde darm konden net nog iets ondersteuning gebruiken waardoor de supplementen nog 2 weken door gebruikt kunnen worden. 

Wat we zagen was een heel ander paard! Een andere blik in zijn ogen die rust uitstraalt, geen reactie meer met het aansingelen en ondertussen wordt Uferno weer rustig aan onder het zadel opgepakt. 

Wij kunnen Uferno met een gerust hart achterlaten. Voor de liefhebbers, deze black beauty komt binnenkort ter adoptie en wij kunnen jullie vertellen het is echt een heel heel leuk paard!! 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart