Réni haar ervaring met de Lecher-antenne meting bij haar kat Tabby

door | nov 18, 2022 | Klant ervaringen, Lecher-antenne | 0 Reacties

” Nadat Jill mijn paard met veel succes had behandeld, heb ik ook een afspraak gemaakt voor mijn kat Tabby. Hij viel namelijk af (0,6 kilo) en de dierenartsen konden niets bij hem vinden en ook bloedtesten waren in orde.
Uit de meting kwamen afwijkingen omhoog bij Tabby zijn blaas, nieren en immuunsysteem en hiervoor kregen we druppels. Deze krijgt Tabby nu 2 weken en hij is echt super actief en speels maar nog belangrijker, hij is alweer 0,4 kilo aangekomen! Terwijl ik niets heb veranderd in zijn voedingspatroon. Ik ben dus echt mega blij met Jill en haar Lecher-antenne! “

– Réni Rijkhoff – 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart