Robin Ann liet haar hond doormeten doormiddel van de Lecher-antenne en kreeg haar ‘blije-ei’ terug!

door | dec 3, 2022 | Gluten intolerantie, Klant ervaringen, Lecher-antenne | 0 Reacties

“Ik volg Paard & Voeding al een hele tijd op sociale media. Elke keer zei ik tegen mezelf ‘oooh het doormeten doormiddel van de Lecher-antenne, dat wil ik een keer doen voor mijn paarden en hond’ en elke keer bleef ik het maar uitstellen. Tot een tijdje terug mijn hond een beetje mat werd. Ze sliep veel, weinig energie en was niet zo vrolijk als anders. Ook was erg dunne ontlasting een terugkerend probleem al vanaf het moment dat ik haar heb. Ik ging geen dagen weg zonder een tube canikur en blikvoer met Biome mee te nemen want als ze last kreeg van diarree dan kon ik dat direct stoppen. Ook was het vermoeden er dat ze allerlei omgevingsallergieën had.

Zo gezegd zo gedaan toch een afspraak gemaakt bij Jill. Wij op een vrijdagochtend de auto in op naar Wormer voor een check met de Lecher-antenne. Mijn hond vind vreemde mensen heel spannend dus dit was nog wel een uitdaging. Maar wat ging dit bij Jill onwijs goed. We hebben alles kunnen checken en Jill nam alle tijd voor haar. Na de check bleek dat ze een verzwakt immuunsysteem had, haar darmen aangepakt moesten worden, ze een gluten intolerantie heeft en dat haar brokken echt niet goed voor haar waren, een verdere allergie werd uitgesloten waar wij heel blij mee waren. Dus we hebben na wat meten andere brokken gevonden die wij zijn gaan voeren en 2 soorten druppels om haar immuunsysteem en haar darmen te ondersteunen. 

Binnen no-time zag ik mijn hond veranderen. Ze is weer blij, zit weer vol energie zonder vervelend te worden en al die tijd geen dunne ontlasting meer gehad. Helemaal geweldig!

Het is nu 7 weken geleden en afgelopen week heb ik ontlasting opgestuurd voor een nacontrole. Ze is mega vooruit gegaan en wij zijn erg tevreden. Nog 2 weken druppelen en daarna gaan we afbouwen en kijken hoe ze zich gaat houden.

Ik ben onwijs blij dat ik toch de keuze heb gemaakt om naar Jill te gaan. Ik heb mijn blije ei weer terug!

Tijdens ons eerste consult bij Jill heb ik het ook even gehad over mijn eigen lichamelijke ongemakken. Zij vroeg of ze wat mocht meten bij mij. Dit heeft ze gedaan en het enige wat ze zei is je moet een afspraak maken bij Eric! Dit heeft ze mij in de 2 weken die daarop volgden nog meerdere malen gestuurd. Uiteindelijk heb ik een afspraak gemaakt bij Eric en echt waar Jill je had helemaal gelijk! Ik ben zo blij dat je mij doorgestuurd hebt want dankzij jou word ik nu geholpen en gaan we voor volledig herstel!

Ik kan dit aan iedereen aanraden!! Mensen niet twijfelen maar doen!!”

– Robin Ann –

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart