Stefanie van Horsenergy en haar ervaring met de Lecher-Antenne.

door | aug 12, 2022 | Lecher-antenne | 0 Reacties

Sunrise

Sunrise kwam in 2015 op mijn pad toen ik zocht naar een geschikt coachingpaard, Sunrise was toen 21.

Doorheen haar leven was ze een allround paard, ze deed dressuur, polo, ze sprong,… op haar leeftijd was het belangrijk dat ze niet meer intensief werd bereden, tijdens het coachen geniet zij van haar vrijheid en door haar zachte karakter is zij een spiegel voor velen.

Sunrise is van nature een nerveus en angstig paard, tijdens het rijden kon ze plots wegschieten zonder dat je het voelde aankomen. Het was geen gemakkelijk paard om te rijden, wel een heel fijn paard. Ze wijkt niet voor druk en als ze voelt dat ze gedwongen wordt dan blokkeert ze.

Ik zag haar vermageren, nochtans fleurde ze helemaal op in haar nieuwe omgeving.

Via een vriendin kwam ik in contact met Jill, na een uitmeting via de Lecher-Antenne kwamen we erachter dat Sunrise een groot eiwit tekort had, Lyme heeft opgelopen en haar maag- en darmbalans abnormaa uit balans was.

Op enkele weken tijd zag ik reeds het verschil.

Ondanks haar leeftijd is zij nog steeds goed op de been dankzij de ondersteuning van Jill, waarvoor hartelijk dank.

Sunrise voor;

Sunrise na;

Brackley

Brackley heb ik intussen 16j, hij is mijn grootste spiegel. Hij heeft een non-nonsens karakter, weinig geduld en is nogal “lomp” in zijn gedrag. Hij heeft een sterke wil en gaat er vol voor. Tijdens het rijden wil hij alles snel begrijpen, een duidelijke communicatie is voor hem heel belangrijk.

Hij is ontzettend snel van begrip en neemt snel iets op, zo ook de supplementen van Jill.

Toen Brackley in 2018 last kreeg van zijn ademhaling nam ik contact op met een longspecialiste, helaas werden de middeltjes om deze vervelende kwaal onder controle te houden uit de handel genomen. Daar zat ik dan met een paard dat zeer moeilijk ademde. Mijn hart brak, ik wist echt niet meer wat ik moest doen.

Na een geruststellend telefoontje van Jill, kwam zij langs om hem uit te meten.

Tot op heden boeken we fantastische resultaten, hij ademt veel beter en neemt de supplementen heel goed op. Met hele warme temperaturen heeft hij nog last, maar het is niet meer zo erg geweest als de dag dat Jill hem voor de eerste keer zag. Hopelijk gaan we in stijgende lijn en heb ik eindelijk iets gevonden dat de oorzaak kan aanpakken ipv het symptoom te onderdrukken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart