Wie is Pedro Teixeira Farto

door | jun 5, 2019 | Clinics | 0 Reacties

Ook Pedro leerde als jongen het paarden vak kennen en ontwikkelde hij een liefde voor het pure Lusitano ras. Pedro heeft bij verschillende Portugese hippische Centra als manager gewerkt en heeft de opleiding Riding Skills Certificate (4th Level) van de Portuguese Equestrian Federation afgerond. Ook heeft hij de opleiding Basic Course in Hippotherapy gedaan, gericht op het lesgeven van gehandicapte kinderen en volwassenen. Daarnaast is hij opgeleid tot het rijden en trainen van de in Portugal populaire discipline Working Equitation. Pedro heeft ervaring in het opleiden, en trainen van lusitano’s voor de dressuur, working equation. Pedro heeft getraind bij Spaanse en Portugese olympische ruiters als Daniel Pinto , Juan Manuel Muñoz Diaz en Portugees Working Equitation kampioen Jorge Sousa.

Pedro heeft 12 Lusitano hengsten opgeleid tot grand prix niveau en hij is instructeur bij het Portugees Hippisch centrum van wijnlandgoed Quinta do Rol waar hij les geeft met deze hengsten. Hier kunt u zelf ook naar toe gaan om een les te volgen, of om een geheel verzorgde paardenvakantie te boeken.

U kunt een kijkje nemen op de site van Quinta do Rol | A Family Estate

http://www.quintadorol.com

Voor reserveringen en boekingen kunt u terecht bij;

Paardrijvakanties
Paardrijdvakanties & Paardensportreizen . Paardrijdvakanties Paardrijvakantie Horse Riding Holiday Een paardrijdvakantie is een prachtige manier om de wereld te verkennen. U komt op plekjes in de natuur die anders niet te bereiken zijn en u komt dichterbij de dieren omdat de geur van het paard overheerst.

http://www.paardenpas.nl

Bij zowel de disciplines dressuur, working equitation is het belangrijk dat er een hechte samenwerking tussen het paard en de ruiter is, en dat de combinatie vrijwel direct kan reageren op steeds andere situaties. Een goede dressuurmatige basis is hierbij heel belangrijk om als combinatie wendbaar en alert te blijven. Tijdens zijn trainingen daagt Pedro de combinatie uit om continue met elkaar in contact te blijven, en een optimaal resultaat te behalen door steeds in te spelen op de wisselwerking tussen ruiter en paard. Belonen door ontspanning is hierbij de basis van de training. Respect voor het paard. En verder ontwikkelen van zowel paard als ruiter op indicatie van wat het paard aangeeft te willen en kunnen leren. Voor ieder probleem paard is een oplossing. Activeren van het achterbeen en variëren van verzameling en stretchten van de spieren. Ieder paard en iedere ruiter is uniek dus de aanpak word op paard en ruiter afgestemd voor ieder probleem is een oplossing is Pedro’s motto.

Pedro reist door heel Europa om verschillende fanatieke ruiters, die bereid zijn om te leren, te helpen met de ontwikkeling en training van ruiter & paard. Pedro is dan ook meerdere keren per jaar in Nederland, om een select aantal ruiters te kunnen begeleiden in Dressuur en Working Equitation. Hou daarom onze evenementen pagina in de gaten op de site, en boek daar de clinic.

Bij ons op stal Reek te Wormer worden er meerdere keren per jaar clinics met Pedro georganiseerd, en in de wintermaanden zal dat vanuit een prachtige indoor locatie zijn te Aalsmeer.

Ook hier treft u informatie over de clinics en foto’s van Pedro;

https://www.facebook.com/Pedrotexierafarto/

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

No products in the cart